Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Κατεβάστε Δωρεάν 1840 βιβλία


Κατεβάστε Δωρεάν 1840 βιβλία
Φυσικά δωρεάν και εντελώς νόμιμα.
Επιμέλεια Σοφία Ντρέκου

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε σημειώσεις και συγγράμματα για μαθήματα τα οποία σχετίζονται με τα μαθηματικά, αλλά και όχι μόνο…

Η Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη αυτή περιέχει όπως θα δείτε υλικό το οποίο σχετίζεται με τα υπολογιστικά μαθήματα, τις γλώσσες προγραμματισμού αλλά και την μαθηματική φυσική ενώ προστίθενται συνεχώς βιβλία και από άλλους επιστημονικούς κλάδους.

Τα βιβλία που θα βρείτε σε αυτή την ιστοσελίδα βρίσκονται ως επί το πλείστον σε μορφή pdf ή σε on-line μορφή (σελίδες html). Παρόλο που αρκετά βιβλία κυκλοφορούν σε μορφή postcript, έχουν μετατραπεί όλα σε pdf, για λόγους συμβατότητας.

Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια στο να κατηγοριοποιηθούν αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ίσως βέβαια να έχετε κάποιες ενστάσεις όσον αφορά την κατηγοριοποίηση και ο λόγος είναι ότι κάποια από τα βιβλία ανήκουν σε παραπάνω από μία κατηγορίες.

Για να ανοίξετε pdf αρχεία πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το λογισμικό Adobe Acrobat Reader το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα του προγράμματος.

Τα περισσότερα βιβλία είναι ανεβασμένα στον server. Ο λόγος για τον οποίο έγινε αυτή η επιλογή, είναι για να μην υπάρχει δέσμευση από άλλα sites, τα οποία μπορεί κάποια στιγμή να τροποποιήσουν το περιεχόμενό τους, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πρόσβαση στο υλικό το οποίο αυτά προσφέρουν.

Εξαιρέσεις αποτελούν βιβλία των οποίων τα δικαιώματα επιτρέπουν το «κατέβασμα» μόνο από τη σελίδα του συγγραφέα. Όλα τα βιβλία που θα βρείτε στην Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη είναι νόμιμα.

H IΣTOΣEΛIΔA EXEI ΠΛHPOΦOPIAKO XAPAKTHPA. ΔIABAΣTE TOYΣ OPOYΣ XPHΣHΣ
Για να μεταβείτε στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη πιέστε εδώ.


Βιβλία


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας
http://www.myriobiblos.gr/library%20home.htm

Ελληνικά και ξένα βιβλία από τον 16ο αιώνα ως σήμερα
http://anemi.lib.uoc.gr/

Ελληνομνήμων - Ελληνικά σχολικά βιβλία του 18ου-19ου αιώνα με τα οποία εκπαιδεύτηκαν οι μεγάλοι Έλληνες ναυτικοί και έμποροι
http://195.134.75.14/

Φιλολογικά βιβλία των προηγούμενων αιώνων
http://www.kenef.phil.uoi.gr/

Τεχνικά βιβλία στην Καθαρεύουσα
http://www.eugenfound.edu.gr

Sophia Siglitiki Drekou είπε...

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες...
ετοιμάζουμε άλλο ένα ποστ με βιβλιοθήκες και θα συμπεριλάβουμε και τα δικά σας Links. Κι ότι άλλο μας προτείνετε, καλοδεχούμενο.

Cary Cristo είπε...

Υπεροχη Σοφια μου!

Mselvira1967 είπε...

"Ο κόσμος της Σοφίας"... ένας υπέροχος κόσμος!!!